China Good Quality Mini Breast milk Storage Baby Food Carrier Bag Zipper Pouch Thermal Lunch Bag For Women pabrik lan supplier | V-FOX

susu susu Quality Mini Good Storage Baby Food Carrier Bag Zipper kantong Thermal Lunch Bag For Women

Katrangan singkat:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Daratan)
    Jeneng merek:
    V-Fox
    Panggil Model:
    V-CB-201808039
    Bahan:
    bahan katun alus lan 100% anti bocor aluminium foil nontoxic
    Koleksi:
    Diisolasi
    Gunakake:
    Panganan
    jeneng produk:
    Tas nedha awan sing apik
    Ukuran produk:
    22.5cm * 17.5cm * 12.5cm
    warna:
    Ireng & Abang utawa Customized
    Item Bobot:
    227g
    Logo:
    ngatur Logo
    Fitur:
    Daur ulang / terisolasi
    MOQ:
    500 pcs
    Dianggo:
    njobo
    Gaya:
    Kasual
    tembung kunci:
    tas nedha awan isolasi

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    100000 Piece / Piece saben Sasi tas nedha awan gedhe
    Packaging & Pangiriman
    Details Packaging
    packing Flat, saben Piece ing polybag a
    Pelabuhan
    SHENZHEN

    Good Quality Mini ASI Storage Baby Food Carrier Bag Zipper Pouch Thermal Lunch Bag Kanggo Wanita

    Description Product

     

    Description Product

    Good Quality Mini ASI Storage Baby Food Carrier Bag Zipper Pouch Thermal Lunch Bag Kanggo Wanita

    Ukuran

    22.5cm * 17.5cm * 12.5cm

    warna

    ngatur

    desain

    desain dhewe kabeh bisa digawe

    MOQ

    500 pcs (pola padha, warna sing padha lan macem-macem ukuran)

    samples

    free sample

    rincian paket

    siji akeh tas tas siji pc

    wektu Lead

    About limang dina kanggo sampel, 25-45 dina kanggo produksi massa

    price

    rega FOB, ora kalebu biaya kapal

    Syarat-syarat pembayaran

    T / T, Western Union, Paypal

    Sarat Trade

    Sawise supaya, 30% simpenan, imbangan liyane

    rincian supaya

    layanan adat 1.Provide OEM                                     

    2.your logo dhewe lan desain bisa digawe                                                   

    werna 3.Any lan ukuran bisa adat gumantung penjenengan

     

    Products Tampilan

     

    Hot nyaranake

     

    Layanan kita

     

    Informasi Company

    Wiwit 2002, kang spesialis ing ngrancang, prodhuksi lan sade beda-beda gumantung saka OEM / ODM tas, utamané hadiah maskapai bags.We sing Produsèn profesional karo liwat 10 taun pengalaman lan uga duwe tim dodolan luar negeri banget tenanan ing layanan. Pabrik kita kira 18000 m2 lan duwe luwih saka 727 well-experienced perancang & buruh skillfull.

      Supaya ngawula klien luwih apik, kita uga kantor persiyapan ing Shenzhen, Guangdong, China.All produk kita tundhuk marang syarat Eropah lan standar US kayata tekan, EN71 lan ASTM ing syarat-syarat tes pangayoman enviromental lan non-keracunan.

      Prices competitive, produk kualitas, layang ing-wektu, layanan apik lan Komunikasi efektif gain us reputasi apik. We sing dikarepake Nggawe long term, entuk manfaat hubungan bisnis stabil lan Teknologi karo pelanggan saka kabeh ndonya. Karo tim desain kita dhewe, kabeh pesenan OEM & ODM sing tampi kene.

     

     

     

     

     

     

    FAQ

    Q: Where is pabrik Panjenengan located

    A: Gedung A / B / C / D / E / F, Jinzhu dalan, kutha Qingxi, Langkawi, Langkawi District, CN.

    Q: May aku ngunjungi pabrik Panjenengan?

    A: ! Welcome Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Shenzhen utawa njupuk trainway kanggo stasiun Dongguan, kita bisa Pick sampeyan munggah.

    Q: Apa customizable?

    A: Kita Produsèn tas profesional, duwe desain departemen dhewe, supaya OEM lan Potongan loro welcome. Hubungi kula saiki

    Q: Bisa njaluk sample gratis

    A: Ya, mesthi yen kita duwe storage.And yen sampeyan klien VIP kita, tim sampel kita experienced bisa malah nggawe conto free anyar miturut rancangan utawa gagasan kanggo sampeyan.

    Q: Pripun MOQ?

    A: 500pcs saben model, nanging bisa redjusted yen perlu.

    Q: Carane bab pengawasan kualitas prodhuk?

    A: Bags kudu wis dititi prikso 5 kaping sadurunge pangiriman.
    1) Bahan mentah sawise padha teka mining pabrik kita. 
    2) Ing swatches sawise nglereni dening jamur. 
    3) Kabeh rincian nalika baris produksi dilakokno. 
    4) Ing barang sawise padha rampung. 
    5) Kabeh barang sawise padha dikempalken.

    Q: Apa sing loading (kapal) kondisi prodhuk?

    A: 1) Sample leadtime: 5-7days (tanpa printing LOGO), Karet / Metal / embroider, wektu Logo kudu negociation.
       2) wektu Produksi: Approx.45days (gumantung qty ing) marang pembayaran majeng ditampa.
       3) Packing: 1pcs ing 1 polybag, 20pcs menyang karton utawa minangka selaras.

    Klik kula kanggo informasi luwih lengkap

     

     

    Hubungi kita
    Hubungi kita Wangsul dhumateng kaca ngarep

  • Previous:
  • Next: