Cina Oekotex na GOTS certificated katun organik reusable bolong kantong net keur sayuran jeung pabrik balanja jeung suppliers | V-FOX

Oekotex sareng GOTS sertipikat katun organik tiasa dianggo deui kantong jaring pikeun sayuran sareng balanja

Katerangan pondok:


  • Harga FOB: AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.: 100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    kualitas: padet + awét + lampu beurat + nyaman + lila langgeng + mesin bisa diumbah

    1. Barang No# OCNB9003
    2. Bahan: 100% Katun Organik
    3. Warna: ngaropéa
    4. Ukuran: 30*36*22CM
    5. Logo: ngaropéa
    6.Sidik Métode Screen-printing, embossing, hot-stamping, hot-transfer percetakan 
    7. MOQ: 1000 lembar
    8. Sample waktos: 3-5 poé
    9. layanan OEM: OEM / ODM Ditampi tur tampi
    10. Sertifikat: SGS jeung BSCI Aduit, ISO9001: 2015 Certified
    11. Lulus tés: Azo bébas, cadmium bébas, Nikel bébas, lead bébas, phthalates bébas, jsb
    12. Standar kualitas: Bahan baku anu kami anggo ramah lingkungan anu nyumponan standar California 65, Reach, ROHS sareng EN71.
    13.Waktos Pangiriman  waktos pangiriman: 25 poé 
    14. Syarat Pembayaran:   TT (deposit 30%), L/C, D/P, D/A, Paypal, Western Union

  • Saméméhna:
  • Teras: